‘Veus de Casa’ rep el premi Ràdio Associació 2022 al millor programa de ràdio local

Actualitat Benicarló

El magazín matinal de Ràdio Benicarló va rebre anit el premi al millor programa radiofònic local que atorga el grup Godó. És el guardó més prestigiós del nostre àmbit lingüístic i suposa el reconeixement més important a la comunicació radiofònica de proximitat.

Ana Añó, conductora del magazín ‘Veus de Casa’, i Joan Peiró, director tècnic de Ràdio Benicarló i realitzador del programa, van recollir anit el premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio local 2022, un guardó que s’entrega des de fa vint i dos anys i que suposa el reconeixement de major prestigi en l’àmbit de la comunicació radiofònica en català.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Cultura, Pedro Manchón, van assistir a la gala per donar suport als premiats en un acte en què els Ana Añó i Joan Peiró van reivindicar la importància de la ràdio «de quilòmetre zero i de qualitat», i van dedicar el reconeixement a l’equip de col·laboradors que participa en el programa i a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, «un col·lectiu ple de gent amb empenta».

La de casa

‘Veus de Casa’ s’emet a través de Ràdio Benicarló, l’única emissora municipal de la província de Castelló. Compta amb una vintena de col·laboradors habituals en àmbits com l’economia o la literatura, la cuina, la música d’arrel local, la filosofia i el cinema o les curiositats de la història de Benicarló, entre molts altres temes.

El programa ofereix també espais dedicats a l’actualitat de Benicarló amb connexions en directe amb els centres d’interés informatiu i dona veu a les diferents iniciatives que es plantegen des del teixit social de la ciutat. Des de l’inici de la temporada 2022 del programa, el dilluns 31 de gener, vora un centenar de representants de la societat civil benicarlanda han passat pels micròfons de ‘Veus de Casa’.

‘Veus de Casa’ s’emet de dilluns a divendres d’11h a 13h i es reemet per les tardes entre les 19 i les 21 h en el 107.3 de la FM. El programa també es pot escoltar al web www.radiobenicarlo.org o des de l’aplicació mòbil per a dispositius Android.

Tagged