Vinaròs acollirà un curs de reparació i manteniment de drons

Actualitat Vinaròs

La formació està adreçada per als menors de 30 anys amb l’objectiu que puguen millorar la seua ocupabilitat un cop finalitzen el curs

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló oferirà un Programa de Qualificació i Ocupació (PICE), integrat dintre del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. L’objectiu és millorar l’ocupabilitat dels joves menors de 30 anys, augmentant les seues possibilitats d’inserció en el mercat laboral, a través de formació específica.

En aquest cas, s’oferirà del 2 de novembre al 4 de desembre un curs per al muntatge i manteniment de drons, amb un total de 125 hores de duració. La formació es dividirà en dues parts, una troncal de 65 hores per oferir recursos per a tenir èxit a l’hora de trobar feina, que inclourà com realitzar un bon currículum o com desenvolupar les habilitats socials per tenir més èxit en les entrevistes de treball. La segona part de 60h estarà dedicada a la formació més específica del muntatge i manteniment de drons, amb aspectes com l’electrònica o la mecànica dels aparells.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha indicat que «per a poder accedir a aquest curs és imprescindible que els menors de 30 anys s’inscriguen al programa de Garantia Juvenil. Un cop fet serà la Cambra de Comerç de Castelló, l’encarregada de fer la selecció.

Per la seua banda, el representant de la delegació de la Cambra de Comerç de Castelló al Baix Maestrat, Sergio Gutiérrez, ha explicat que «el curs també inclou una subvenció de 4.950€ per a les empreses interessades en contractar als joves durant un termini de sis mesos a jornada completa, un cop finalitzen el curs». Així mateix, assenyalava que també hi haurà una ajuda de 600€ per als joves que vulguen posar en marxa la seua pròpia activitat empresarial.

Per més informació del curs de reparació i manteniment de drons poden telefonar al 964 475 144 o al 617 307 051 de l’Antena de la Cambra de Comerç.

Tagged