Vinaròs ha obert avui la temporada de bany estrenant la Fase 2

Actualitat Vinaròs

Vinaròs ha obert avui la temporada de bany estrenant la Fase 2 de la desescalada. Al matí no han sigut molts els usuaris que s’han banyat, potser pel temps una mica inestable, amb poc sol. Però a mesura que han anat passant les hores, ja ha començat a veure’s més gent disfrutant del seu primer bany.

Els usuaris han de seguir una serie de recomanacions que l’Ajuntament de Vinaròs ha emfatitzat tenint en compte la normativa promulgada pel Ministeri de Sanitat i en funció de les recomanacions de la Guia de Platges Segures de la Comunitat Valenciana, com la necessitat de mantindre el distanciament social. El personal de Salvament i Socorrisme ja ha estat present a les platges.

En un primer moment, els rentapeus no funcionen, com ja va avisar l’ajuntament, que estudia. la millor forma de posar-los en funcionament i el moment més adient per tal de garantir la salut, seguretat i higiene dels usuaris. Les dutxes de les cales restaran també tancades durant tota la temporada estival per motius de seguretat. Recordar també que la Tourist Info Vinaròs continua tancada i no obre fins al 8 de juny.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *