Vinaròs News compleix un any més

Actualitat Vinaròs

EMILI FONOLLOSA
Aquest divendres a la nit, en un cèntric restaurant de la ciutat, un extens grup dels col·laboradors i patrocinadors del Vinaròs News recuperaren la tradició de retrobar-se cada any el segon divendres de gener, costum interrompuda durant la pandèmia.

Després que el 25 aniversari se celebrà el passat 15 de juliol, més tard del que pertocava i ja quan el covid-19 estava minvant, ara s’ha retornat a la data habitual. Aquesta vegada van ser 25 de les vora 35 persones i entitats que ajuden desinteressadament a fer possible aquesta revista digital no professional. És a dir, ha estat la trobada més nombrosa. Els qui pogueren assistir a la trobada van gaudir d’unes hores de tertúlia, mentre es degustava un complet sopar.

El millor de la nit, però, va ser la sorpresa que tenia preparada Pablo Castell, responsable de Castell Impressors, el qual després d’unes quantes hores de cavil.lar idees enginyoses i divertides, va oferir una gran «perfomance» d’un hipotètic futur del Vinaròs News que va arrancar moltes rialles.

Després i ja més seriosament, durant l’habitual parlament, el coordinador va voler destacar els qui venien per primera vegada a la trobada i els qui han sigut i són ànima màter de la revista. Agraïments especials per als qui «s’han espolsat la perea d’haver d’agafar el cotxe i desplaçar-se des d’un altre poble com Alcanar, les Cases d’Alcanar, Benicarló, Amposta, Canet i Alcanyís». Va comentar també que ha augmentat el seguiment de la revista per les xarxes socials, com facebook, twitter i el canal de vídeos del youtube, mentre que ha baixat per correu electrònic. Va acabar tot amb les clàssiques fotos de grup i el desig de retrobar-se tots el segon divendres de gener de 2024.