Vinaròs oferirà una nova edició de la Marató Popular

Esport Vinaròs

Diumenge 16 d’abril és la data escollida per a tornar a gaudir de la prova atlètica més participativa del municipi, que enguany tindrà una llargària de 10Km

El Consell Municipal d’Esports organitzarà el diumenge 16 d’abril una nova edició de la Marató Popular, la prova reina de Vinaròs, on cada any aconsegueix la participació de centenars de persones d’arreu de la comarca, que la converteixen en una de les curses més multitudinàries del territori.

Enguany com a principal novetat el recorregut tindrà una llargària exacta de 10Km amb sortida i arribada des del passeig de Fora del Forat. El circuit transcorrerà per la costa perquè els atletes, al mateix temps que practiquen l’esport, també puguen gaudir de les magnífiques vistes del litoral de Vinaròs. Cal recordar que la Marató Popular és una prova oberta a totes les condicions físiques i totes les edats, amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport, dintre d’un estil de vida saludable.

Les inscripcions ja es poden realitzar de forma telemàtica a través de la pàgina www.hj-crono.es, amb el preu és de 5€ que inclou la tradicional samarreta commemorativa de la Marató Popular. Des del Consell Municipal d’Esports assenyalen que les inscripcions s’hauran de realitzar preferentment en línia fins a l’11 d’abril, tot i així, el mateix 11 d’abril es podran fer de forma presencial a la planta baixa de l’ajuntament de 17:00h a 20:00h per aquelles persones que no tenen accés a internet.

Pel que fa a la recollida de les samarretes, es farà divendres 14 d’abril a l’ajuntament de 17:00 a 20:30h i dissabte 15 d’abril de 10:00 a 13:30h.

Aquest any també s’apostarà per la reducció dels plàstics i només es facilitarà botelles d’aigua per als atletes que realitzen la Marató Popular corrent, per a la resta dels participants es recomana dur les seves pròpies botelles, que podran reomplir en els avituallaments.

Tagged