Vinaròs presenta la seua campanya promocional #AmarVinaròs

Actualitat Vinaròs

A mar, una aposta per millorar el posicionament del destí

Estimar i viatjar són les dues experiències que ens fan sentir més vius, sota l’eslògan “Estimar Vinaròs” i una bateria de clips promocionals, Vinaròs donarà sortida a la seua campanya promocional per a captar el turisme nacional durant aquest 2020.

Davant d’una de les temporades més incertes dels últims anys, Estimar Vinaròs vol il·lusionar als amants de la mar i que enguany aposten per a passar les seues vacances en un destí de platja, segur i poc massificat.

La campanya busca incrementar la presència digital del destí, la consideració i l’estima per la marca i per a això s’ha preparat una bateria de clips promocionals, que es distribuiran per xarxes socials, on es poden veure a una família gaudint d’unes vacances segures, de l’estil de vida mediterrani, la gastronomia de Vinaròs, l’esport i sobretot de la mar.

Per a acollir a tots els que demostren interès s’ha creat la landing page: www.amarvinaros.com. En aquesta pàgina promocional el turista podrà trobar informació del destí, ofertes especials del sector turístic, infografies de l’ús segur dels serveis, informació pràctica dels espais públics i els clips promocionals.

El context juga al nostre favor

La pandèmia ha aconseguit que el turisme torne a la casella d’inici, viatges nacionals, amb cotxe i en direcció a la platja. Un dels termes més buscats durant el confinament va ser la paraula mar i l’anunci de la possibilitat de rebre turisme estranger va incrementar un 140% les cerques d’allotjament en destins de platja.

És el millor moment de donar a conèixer el treball dels últims mesos. Enguany Vinaròs aposta per una acció promocional digital, flexible i enfocada a destinacions que han demostrat interès per passar les vacances en el mediterrani. La campanya tindrà presència a set comunitats autònomes en una primera fase, València, Catalunya, Aragó, La Rioja, Navarra, el País Basc i Madrid. En una segona fase s’incorporaran destins europeus, com França, Bèlgica i Alemanya.

Una campanya de dos nivells

La campanya reforçarà el sector turístic per a difondre el missatge, i així projectar un missatge coherent, fresc i emotiu. Per a això la Regidoria d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat ha estat formant a les empreses del sector en tres aspectes bàsics; el posicionament digital, la creació d’ofertes de promoció atractives i eines per a la creació de continguts en xarxes socials. A tot això cal sumar que ara el sector disposa de material gràfic de qualitat per a fer promoció de municipi.

A nivell digital la primera acció que es posa a disposició, és la possibilitat de crear les històries de Instagram amb els motius de la campanya. A nivell local l’objectiu de la campanya és reforçar el sentiment de pertinença a Vinaròs. I a nivell estatal promocionar fomentar el desplaçament a la mar.

La campanya té prevista una bateria d’accions que s’aniran presentant al llarg de l’estiu.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *