Vinaròs reobrirà dilluns la pista d’atletisme

Actualitat Vinaròs

En els darrers dies el personal municipal ha treballat per establir un protocol d’accés a les instal·lacions i garantir la màxima seguretat per als usuaris.

L’Ajuntament de Vinaròs poc a poc està recuperant els serveis que es van veure suspesos amb motiu de la crisi sanitària. Aquesta setmana s’ha reobert l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, per atendre de forma personal, mentre el proper dilluns s’obrirà de nou la pista d’atletisme.

Cal destacar que en els darrers dies s’ha treballat per establir un protocol i normes d’accés per garantir la seguretat dels usuaris. L’horari d’apertura serà de dilluns a divendres de 18h a 20:30h, amb un aforament màxim de 18 persones i amb les següents normes:

  • Només es pot accedir per la porta de les grades
  • Els usuaris han de demanar cita prèvia, tant els clubs com els particulars, a través del correu del CME: cme@vinaros.es
  • S’autoritzarà en horari concret i en unes condicions especials.
  • Els usuaris han d’entendre que per a poder fer ús de la Pista, el CME ha de garantir la seua seguretat implica: control d’accés, neteja i desinfecció diària. Per tant, es controlarà molt el tipus de petició, les activitats a realitzar i que es complisquen les mesures de seguretat, per a no posar en risc la salut dels usuaris ni del personal del CME.
  • La Pista romandrà tancada sempre. Només s’obriran les portes per a usuaris amb cita prèvia i clubs. Es demana puntualitat.

El regidor d’Esports, José Chaler, ha demanat a la ciutadania que respecte aquestes normes d’accés a la pista d’atletisme, afegint que es tracta d’un protocol per a protegir la salut tant dels usuaris com del personal del CME.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *