La farmàcia de Santa Magdalena ofereix servei a domicili

Altres Pobles

 

La farmàcia de Santa Magdalena disposa de servei de dispensació de medicaments a domicili per als col·lectius més vulnerables, tal com ha informat la seua propietària, Carmen Ramos. En aquest sentit, des de la farmàcia de la localitat estan pendents de totes les persones, que segueixen tractament crònic i si es detecta que no han passat a recollir els medicaments, des de l’establiment es fa tot el posible, per a dispensar-los el que necessiten. Al mateix temps, des de la farmàcia també es posen en contacte amb el personal del Servei d’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament, perquè també elles puguen portar els medicaments fins als habitatges de les persones, més majors del municipi.

“No volem que ningú quede desatés i per descomptat volem evitar que, els col·lectius més vulnerables s’exposen al contagi del Covid-19”, explica la farmacèutica.

D’altra banda, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, recorda a la població que si qualsevol persona necessita, tant aquest servei com qualsevol altre, disposa del 964415070 i del mail info@santamagdalena.es, per a poder posar-se en contacte, ja que el personal de l’Ajuntament està a la disposició de qui els puga necessitar.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *