La Fundació PortAventura recapta més de 10.000 € per a projectes de beneficència locals al seu 8è Torneig de Golf Solidari

Ocio

La Fundació PortAventura, centrada en nens i joves en situació vulnerable, duu a terme des dels seus inicis, l’any 2011, projectes en col·laboració amb altres fundacions de l’entorn que comparteixen el seu propòsit. En aquest sentit, ha celebrat aquest cap de setmana la vuitena edició del seu Torneig de Golf Solidari, que ha recaptat 10.170€ que es destinaran a projectes de les entitats locals Taller Baix Camp i Aprodisca. Amb més de 120 jugadors, al llarg de la jornada es van realitzar activitats inclusives com un bateig de golf per a diversos col·lectius vulnerables, entre els quals es trobaven els integrants de les entitats beneficiàries de l’esdeveniment.

 

Per una banda, Taller Baix Camp té per objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies, amb diversos projectes actius a la zona. Per altra banda, Aprodisca (Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà) és una entitat social, sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública, especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb discapacitat, amb una llarga trajectòria en promoure i gestionar recursos i programes a l’àmbit de la integració social i laboral.

 

Les instal·lacions d’Infinitum Golf van acollir el que ja és un dels esdeveniments esportius icònics de la Fundació PortAventura, juntament amb la seva cursa solidària anual, la Fun Run, que aquest any va reunir a més de 1.500 corredors i va recaptar més de 10.000 euros destinats a la investigació contra l’Esclerosi lateral amiotròfica (ELA). Altres accions solidàries de la fundació, centrada a sumar fons per causes socials d’impacte en el territori, és el seu sopar solidari.

 

Per part de PortAventura World, van assistir Arturo Mas-Sardá, president del consell d’administració, Choni Fernández, directora de client, sostenibilitat i comunicació i Sergi Padilla, gerent de la Fundació PortAventura.