La Piscina Municipal de Benicarló compensarà els usuaris en el moment de reobrir les instal·lacions

Benicarló Esport

Les persones que han pagat la mensualitat completa del mes de març podran recuperar els 15 dies durant els quals la piscina ha estat tancada. Els rebuts del mes d’abril i següents no es giraran mentre dure aquesta situació.

La Regidoria d’Esports i la UTE que gestiona la Piscina Municipal de Benicarló, Nitral Pool i FCC, han emés un comunicat conjunt en què clarifiquen els termes i les condicions del tancament de les instal·lacions. Un tancament que es va fer efectiu el 14 de març com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i que ha provocat que milers d’usuaris s’hagen quedat sense servei.

Segons el comunicat, els 15 dies del mes de març que els usuaris no han pogut disfrutar de la piscina, es compensaran una vegada les instal·lacions puguen reobrir les portes. La UTE estudiarà cada cas i adoptarà una solució en funció de la tipologia de cada abonament (mensual, trimestral, entrades puntuals…).

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha explicat que «pensem que la compensació és la millor manera de revertir aquesta situació» i ha concretat que «es revisarà cada cas i s’arribarà a la millor solució per a tots els usuaris usuàries». Així per exemple, si una persona ha pagat l’abonament del mes de març i ha perdut els 15 dies últims del mes, podrà disfrutar de forma gratuïta d’aquests 15 dies quan la Piscina torne a obrir.

A més, els rebuts del mes d’abril i següents no es giraran mentre no es pose a fi a aquesta situació. «Des del tancament temporal de la Piscina —ha destacat Jovaní—, estem seguint les directrius de la Generalitat Valenciana i així continuarem fins que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ens done l’ordre de poder tornar a obrir les instal·lacions».

En qualsevol cas, les persones que tinguen algun dubte referit a les compensacions o alguna altra consulta sobre abonaments o pagaments, poden posar-se en contacte amb el personal de la Piscina Municipal a través del correu recepcionbenicarlo@piscinacubierta.info

Mentre durarà l’actual crisi, la UTE ha decidit acollir-se a un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació).

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *