Els llibres guanyadors dels Premis Literaris 2019 veuen la llum coincidint amb Sant Jordi

Benicarló Cultura

Les obres de Jordi Díaz, Genís Sinca, Jaume Fàbrega i Marta Moreno i Sébastien Dethise ja estan impreses i a punt de sortir cap a les llibreries. Els llibres es presentaran oficialment quan la situació ho permeta.

Les obres guanyadores dels Premis Literaris 2019 ja estan editades. El monstre menjapobles, de Marta Moreno i Sébastien Dethise (Premi d’Àlbum Infantil Il·lustrat), L’aventura de Berta en NanoLand (Premi de Divulgació Científica), de Jordi Díaz,  No moriré mai. Biografia d’Eduard Punset, de Genís Sinca (Premi de Literatura Memorialística), i Menjar i memòries del gust. Les arrels de la cuina valenciana, de Jaume Fàbrega (Premi de Llibre Gastronòmic), s’acaben d’imprimir i estan a punt per a ser llegides.

És la millor notícia per a celebrar al Dia del Llibre, una data molt assenyalada que enguany viurà una celebració molt diferent degut a la situació de crisi sanitària causada per la Covid19. Tot i l’excepcionalitat del moment, l’aposta de la Regidoria de Cultura ha estat donar a conéixer els llibres editats i continuar amb el cicle vital d’uns Premis Literaris que, tanmateix, també s’ha vist afectats per les actuals circumstàncies.

Així ho reconeix el regidor de Cultura, Pedro Manchón, que assegura que «ens hauria agradat presentar els llibres en un acte públic i haver comptat amb els autors, però ara mateix això és impensable i ens hem d’adaptar al que tenim». «Així i tot —diu Manchón—, ara començarem la promoció dels llibres per a què el públic els vaja coneixent i quan tot això passarà organitzarem una presentació pública i altres activitats al voltant de les obres».

El regidor ha assenyalat que «estem molt satisfets del nivell de les obres guardonades i convençuts de l’expectació que poden despertar». Manchón ha finalitzat assegurant que «les circumstàncies que vivim ens conviden a aproximar-nos més que mai als llibres, perquè llegir és sempre una inversió de profit».

Les quatre obres guanyadores han estat editades per Onada Edicions, que col·labora amb l’Ajuntament de Benicarló en l’organització dels Premis Literaris des de la primera edició, l’any 2016.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *