Peníscola programa un maig cultural amb activitats per a gaudir des de casa, cada cap de setmana

Cultura Peñíscola
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola posa en marxa una programació d’activitats per als caps de setmana del mes de maig «amb la participació i col·laboració d’artistes i músics de la nostra població i la nostra comarca» ha explicat el mateix regidor de l’àrea en el consistori, Ramón Simó.

L’objectiu d’aquesta acció és doble, «fer visible el talent i acompanyar els nostres veïnes i veïns i tots aquells que segueixen els canals en xarxes socials del nostre Ajuntament, amb propostes culturals i invitacions a gaudir de les diferents arts» ha explicat.

Així, tots els dissabtes i diumenges d’aquest mes de maig, en el canal de Facebook de l’Ajuntament de Peníscola s’emetran vídeos de diverses temàtiques,a partir de les sis de la vesprada.

El primer dissabte, demà dia 2 de maig, arranca la programació amb el pintor local Sergi Cambrils, que proposa una vesprada creativa. El dissabte dia 3, continuen les propostes amb un contacontes en anglés amb Marta Ramón. El dia 9 de maig, José Bayarri, integrant del Grup Cultural de Danses, recitarà una lloa; el diumenge, un nou contacontes en anglés. El dissabte 16, Iris Guzmán, proposa una vesprada d’inspiració amb diverses arts, mirant a la mar; el diumenge 17, contacontes en anglés. El dissabte 23, Alma Oliva, recita poesia i presenta  «Abrazándome a besos» ; el diumenge 24, l’últim contacontes previst en anglés, sobre el reinici de l’escola. Dansa el dia 30 de maig i Francesca Sales, compartirà l’últim dia del mes, «Música i paraules en temps de confinament».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *