Vinaròs llança la campanya Escapada Herois en agraïment a la tasca dels serveis sanitaris

Actualitat Vinaròs

Comença la segona fase de la campanya promocional de Vinaròs per la Covid-19. En aquesta ocasió les escapades tenen el valor afegit de reconèixer la gran tasca que els sanitaris estan fent i recordar als usuaris la necessitat de #JoEmQuedoACasa

La destinació turística de Vinaròs ha llançat la segona fase de la campanya Escapada a Vinaròs amb un doble objectiu. Per una banda entretindre i motivar als fans de les seues xarxes socials mentre dura la pandèmia de la Covid-19 i per una altra, agrair el seu treball als herois de tots nosaltres, els sanitaris

Es continuaran sortejant estades i sopars a hotels i restaurants de la destinació que seran íntegrament assumits per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic de l’Ajuntament de Vinaròs.

Els guanyadors obtindran una escapada gastronòmica a Vinaròs i regalaran un altra als professionals de l’Hospital de Vinaròs o d’un hospital del seu territori d’origen que ells seleccionen.

Per als usuaris que vulguen participar, la dinàmica per tal de fer-ho és molt senzilla i només passa per respondre i compartir la resposta de la següent qüestió als perfils oficials d’Instagram i Facebook de Turisme Vinaròs, com ara:

Escriu el missatge que vulgues llançar als nostres herois:

Es poden consultar les bases de participació a la web oficial de turisme: www.turisme.vinaros.es

El regidor de l’àrea, Marc Albella, ha fet una crida a la participació i s’ha mostrat esperançat perquè la situació actual passe el més aviat possible perquè tots i totes puguem tornar a gaudir d’un destí segur com és Vinaròs. En aquest sentit ha volgut llançar un missatge d’agraïment especial als nostres herois, els sanitaris de l’Hospital de Vinaròs i de la resta d’Espanya, que estan fent tot el possible perquè poc a poc puguem sortir de la crisi ocasionada per la Covid-19.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *