La XXXI Mitja Marató de la Carxofa s’ajorna l’1 de novembre pel COVID19

Benicarló Esport

La cursa ja es va haver d’ajornar al març pels efectes de la borrasca Gloria. Es podrà sol·licitar la devolució íntegra de la inscripció a partir del 31 de març i fins al 30 de juny.

La Mitja Marató de la Carxofa, una de les curses més emblemàtiques del calendari esportiu benicarlando, s’ha hagut d’ajornar per segona vegada en menys de dos mesos. El primer ajornament es va produir al mes de gener, a causa dels efectes de la borrasca Glòria i ara, degut a les conseqüències del coronavirus, la cursa s’ha decidit traslladar a l’1 de novembre. «Davant de les mesures extraordinàries que s’estan adoptant, no podíem fer una altra cosa que ajornar la Mitja Marató de la Carxofa», ha dit el regidor d’Esports, Fernando Jovaní.

Jovaní ha explicat que «no hi haurà cap problema per a retornar el preu de la inscripció», en el cas d’aquelles persones que ja estiguen inscrites i no puguen o no vulguen córrer la cursa al novembre. Així, només caldrà sol·licitar la devolució a partir del 31 de març i fins al 30 de juny al correu contacta@hj-fitness.es. Les devolucions s’atendran per ordre d’entrada i es garanteix un termini màxim de 15 dies per abonar-les.

Per contra, les persones que no sol·liciten la devolució passaran automàticament a estar inscrites per a la prova de l’1 de novembre. I, a més, tindran un descompte garantit per a l’edició de 2021.

«Hem fet un important esforç —ha dit el regidor—, tant des dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola, com des de les entitats col·laboradores, el Club d’Atletisme Baix Maestrat i el Club Triatló Basiliscus, per tal de buscar una sortida digna a totes les persones ja inscrites». «Sabem que és una situació difícil i que la cursa ja s’ha ajornat dos vegades —ha reconegut Jovaní—, i per això agraïm més que mai la fidelització dels participants i la seua paciència».

Per motius de calendari, la prova no podrà ser puntuable per al VI Circuit de Curses Populars de Benicarló, però sí que puntuarà per al I Circuit Mitges Maratons que patrocina la Diputació de Castelló.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *