L’Ajuntament continua amb les feines de desinfecció al municipi

Actualitat Vinaròs

Les empreses encarregades de la neteja viària i de jardineria, amb la col·laboració de la Brigada Municipal, segueixen amb les mesures preventives

Les feines de desinfecció dels espais públics i mobiliari urbà per part de les empreses encarregades de la neteja viària Acciona i Cítrics Roquetes de jardineria, amb la col·laboració de la Brigada Municipal continuen dintre del nostre terme.

Durant aquests dies les tasques s’han dut a terme a la zona de l’ermita, a les costes nord i sud, així també com al centre urbà. D’altra banda, s’incrementarà la neteja als exteriors de les farmàcies i comerços d’alimentació amb motiu de les cues que es formem per adquirir aliments de primera necessitat o medicaments.

Cal destacar que el servei de neteja continua actiu al municipi, a més de la recollida de les escombraries.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha insistit que «aquests treballs de desinfecció s’estan realitzant de forma periòdica amb els productes i la freqüència determinada a través de les autoritats sanitàries». D’altra banda, ha destacat que els operaris segueixen també les normes de seguretat corresponents per garantir la seua salut.

Pel que fa a la recollida de cartró en els comerços s’ha decidit que davant de la baixa de l’activitat comercial només es passarà els dimarts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *