Les pubilles i hereus d’Alcanar podran repetir l’any vinent sens perjudici que les entitats puguen presentar nous candidats i candidates

Altres Pobles

Els membres de l’equip de govern han decidit elevar per al proper plenari del consistori canareu una proposta de modificació transitòria i excepcional del reglament de pubilles i hereus, i pubilles i hereus infantils. Les pubilles i hereus d’Alcanar podran repetir l’any vinent sens perjudici que les entitats puguen presentar nous candidats i candidates.

La decisió s’ha pres arran de la suspensió de les Festes de Maig 2020 a causa de la crisi social i sanitària generada pel coronavirus. De fet, el govern d’Alcanar va ser el primer a suspendre les primeres festes municipals de les Terres de l’Ebre.

Segons el batle, Joan Roig, «en la gestió d’aquesta crisi cal estar atents a tots els àmbits i diligents en tots els nivells. També hem de pensar en les coses menudes del dia a dia que valen la felicitat de la nostra gent. Era totalment injust que els hereus i les pubilles grans i infantils d’enguany es quedessen sense una de les seues festes més especials».

Per tant, amb la majoria absoluta al plenari dels vuit regidors i regidores de l’equip de govern queda garantida per a l’any vinent la participació de les pubilles i hereus.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *