Benicarló celebrarà demà divendres el primer Ple telemàtic de la història

Actualitat Benicarló

La sessió reunirà als 21 regidors i regidores, que debatran, entre d’altres, la proposta de traslladar el festiu de Sant Gregori (9 de maig) al 8 d’octubre. Es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament i, com sempre, per Ràdio Benicarló.

L’Ajuntament de Benicarló celebrarà demà, a partir de les 13.00 hores, el que serà el primer Ple municipal telemàtic de la història, una mesura que s’ha adoptat a causa de l’actual situació d’emergència sanitària.

La sessió complirà amb tots els requisits tècnics i de seguretat per a certificar la legalitat de les decisions que s’adopten a través d’aquesta via telemàtica. Així, el Ple es regirà per tots els paràmetres previstos per la llei. En aquest sentit, s’han habilitat eines per a sol·licitar l’ús de la paraula i també s’han previst mètodes alternatius de votació en cas de fallar la connexió d’algun dels regidors o regidores.

Pel que fa a la retransmissió, la sessió es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Benicarló i, com sempre, per l’emissora municipal, Ràdio Benicarló (107.3 FM o www.radiobenicarlo.org).

Ordre del dia

L’ordre del dia de la sessió plenària inclou la proposta de traslladar el dia festiu del 9 de maig al 8 d’octubre, el dia abans de la diada de la Comunitat Valenciana. En tot cas, només es trasllada el dia de festa, no la romeria en honor a Sant Gregori, que ja s’ha postposat per al 9 de maig de 2021.

El Ple debatrà també l’aprovació de cinc expedients de reconeixement extrajudicial de crèdit.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *